Nyheter

Välkomna med på seniorcirkel

Kom med och kör lätt styrketräning för alla nivåer i våra tio “switching” maskiner för grundstyrka på Avancia Neptunigatan.
Tisdagar kl. 15.00 med start 10 september.
Ledare: Teresa Blåhed
Pris: 14 tillfällen för 140€
Anmälan senast tisdag 3.9 på tel:15215 (minst 10 anmälningar krävs för att gruppen skall bli av)

Slutspurt på höstkampanj till och med 8 september

Den 24 augusti öppnade Avancia upp sin tredje anläggning vid Blomstringe, Jomala. Ett modernt, komplett gym med den senaste utrutningen, kvalité rakt igenom! Vi öppnade även vår andra EGYM cirkel. Detta vill vi fira genom att ha en SUPERKAMPANJ på träningskort (t.o.m 8 september). Vi firar även att Avancia Torggatan... Läs mer »

Träna med småbarn

Är du föräldraledig med barn och har svårt att få till träningen? Måndag till torsdag är du som är aktiv medlem hos oss välkommen att träna i vår stora gruppträningssal med ditt barn med dig.
Du ansvarar själv för din egna träning och för ditt barn både vad gäller säkerhet och Avancias utrustning. Ni får endast vistas... Läs mer »

FUN

Få din konditionsträning gjord när du vill, var du vill! FUN är ett snabbt och effektivt 20 minuters konditionsprogram där din känsla och upplevelse styr utförandet av passet. Lyssna och/ eller titta på FUN via din mobil. Du kan välja att träna med eller utan peppande instruktioner (endast musik och angivelse vid... Läs mer »

Registreringstider EGYM

Framtidens träning är EGYM. Du kan läsa mer om konceptet här
Dessa tider kan du boka in dig på och registrera dig (uppdateras löpande). En registrering tar ca 30 min på Neptunigatan:
Måndag 9/9 kl.9.30-11.00 och kl.17-19(BLOMSTRINGE)Tisdag 10/9 kl.9-11 och kl.14.30-16.00 och kl.18-19Onsdag 11/9 kl.8-9.30 och kl.12-13(... Läs mer »

Motivationsprogram Online

Vi på Avancia vill erbjuda en aktiv vardag till så många som möjligt. Är det svårt att få till en hållbar träningsrutin? Nu erbjuder vi alla våra plusmedlemmar ett 21 dagars motivationsprogram utan extra kostnad! Du behöver först skapa en inloggning HÄR. Sedan maila malinsoderberg@avancia.ax eller kontakta receptionen... Läs mer »

Köp ditt träningskort i vår webshop

Du kan enkelt och smidigt köpa ditt medlemskap i vår webshop. Ta dig dit genom att trycka HÄR. Annars välkommen in till receptionen på Neptunigatan 1!

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller Terminskort för studerande!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt... Läs mer »